News Flash:

Mini scoici cu somon afumat si fasole - FOTO

17 Ianuarie 2012
2016 Vizualizari | 0 Comentarii
Mini scoici cu somon afumat si fasole
Ingrediente:

350 g mini conchilie rigate
160 g somon afumat (salmone)
150 g fasole pastai
30 g smantana
3 linguri ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Fierbem fasolele in apa sarata pentru circa 7-8 minute, dupa care le taiem in bucatele de circa 1 cm. Taiem cuburele somonul si-l punem in tigaie impreuna cu cele trei linguri de ulei si lasam la prajit timp de doua minute, bineinteles amestecand din cand in cand. Adaugam smantana si fasolele pastai si invartim pentru inca doua minute, dupa care inchidem aragazul si dam tigaia la o parte, altfel scade tot sosul.
Punem la fiert pastele in apa sarata pentru circa 6 minute, le scurgem si le rasturnam in tigaie, amestecand bine pastele cu sosul. Se servesc calde.
Din cantitatile de mai sus rezulta patru portii.
Reteta Mini scoici cu somon afumat si fasole a fost pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Mini_scoici_cu_somon_afumat_si_fasole1.JPG
somon afumat fasole pastai smantana sare sosul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1782 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022382 (s)