News Flash:

Mini-sandvisuri cu piept de pui si bacon

30 Ianuarie 2013
2231 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 chifle
400 g piept de pui
16 felii bacon
8 felii branza cheddar
sos de rosii picant
felii de rosie
salata verde
piper
sare

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui sub forma de bucatele mici, apoi bate-le cu ciocanelul de snitele. Presara peste ele sare si piper, dupa gust, apoi pune-le pe un gratar incins si lasa-le sa se rumeneasca pe ambele parti. Separat, prajeste feliile de bacon, apoi lasa-le sa se scurga de grasime pe prosoape speciale din hartie. Taie chiflele pe jumatate si asaza pe una dintre jumatati frunze de salata verde, piept de pui, doua felii de bacon, branza cheddar, sos picant si felii de rosie. Acopera apoi cu cealalta jumatate de chifla. Procedeaza in acest mod pana la terminarea tuturor ingredientelor, apoi asaza aperitivele pe un platou.
Serveste mini-sandvisurile simple sau cu un sos de maioneza alaturi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chifle bacon branza cheddar salata verde piper sare bucatele mici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020490 (s)