News Flash:

Mini rulouri cu crema de branza

23 Ianuarie 2015
3232 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piper si sare dupa gust
2 cepe verzi, tocate marnt
cca 50 gr maioneza
foarte putin piper cayenne
cca 85 gr crema de branza
1 foaie de aluat clasic
cca 170 gr crabi gatiti si maruntiti

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Pulverizeaza spray de gatit intr-o tava. Pune foaia de aluat pe masa si tai-o in dreptunghiuri.
Intr-un bol mic amesteca maioneza cu crema de branza, carnea de crab, piperul, sarea si ceapa. Pune pe fiecare dreptunghiu cate o lingura de compozitie, apoi ruleaza-l.
Dupa ce ai terminat, pune rulourile in tava, unge-le cu un albus batut, apoi baga-le in cuptor pentru 10-15 minute sau pana cand se rumenesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri aluat rulouri retete aperitive retete garnituri
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

12616 viz    1 com
2314 viz    0 com
1417 viz    0 com
3564 viz    0 com
4624 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022140 (s)