News Flash:

Mini-rulouri cu branza, PAS cu PAS - FOTO

5 Ianuarie 2015
3079 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 foi de aluat clasic
branza data pe razatoare
salam taiat marunt

Mod de preparare:

Presara putina faina de grau pe o masa, intinde foile de aluat, trece usor cu sucitorul peste ele, apoi pune pe fiecare branza si salam. Dupa ce ai terminat, ruleaza foile si taie-le pe latime dupa preferinte. Pune-le apoi intr-o tava gresata si tapetata cu hartie de copt si baga-le in cuptor. Sunt gata cand au trecut testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


rulouri rulouri branza aluat rulouri retete incepatori retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2144 viz    1 com
3492 viz    0 com
3481 viz    0 com
5939 viz    0 com
27560 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2048 (s) | 23 queries | Mysql time :0.062240 (s)