News Flash:

Mini prajitura cu branza, iaurt si portocale

20 Februarie 2012
2946 Vizualizari | 0 Comentarii
Mini prajitura cu branza iaurt si portocale
Ingrediente:

70 g piscoturi de sampanie zdrobite
300 g crema de branza philadelphia
3 lingurita pudra de gelatina
120 g zahar
270 g iaurt natur
1 portocala mai mare

Mod de preparare:

Portocala se rade de coaja, se stoarce de zeama, iar sucul rezultat se pune la fiert. Cand incepe sa dea in clocot se adauga gelatina si se amesteca pana cand aceasta s-a dizolvat.
Apoi se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Iaurtul, coaja de portocala, crema de branza si zaharul se mixeaza bine cu ajutorul unui mixer electric. Pe parcurs se pune gelatina. Bolul se acopera cu o folie de plastic si sa baga in frigider pentru aproximativ 60 de minute.
In acest timp ungem o tava de copt cu unt, tapetam cu hartie de plastic si punem piscoturile. Peste ele turnam compozitia de branza, acoperim cu folie si dam in frigider pentru 12 ore. Se serveste cu frisca, mai multa sau mai putina, dupa preferinte.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zahar iaurt natur portocala
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1999 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028885 (s)