News Flash:

Mini Pizza II

24 Octombrie 2011
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
Mini Pizza II
Ingrediente: 3 chifle 1 cutie ciuperci taiate ½ cutie boabe de porumb 150 gr kaizer 150 gr cascaval 5 linguri ketchup dulce 1 lingurita busuioc uscat piper sare Mod de preparare: Chiflele se taie pe jumatate si se intind pe o tava. Se scurg si se clatesc bine ciupercile. Se pun la calit, se adauga kaizerul, porumbul si condimentele. Cand sunt gata se lasa sa se racoreasca. Intre timp se unge chiflele cu ketchup. Se pune amestecul peste chifle si se presara cascaval ras din abundenta. Se introduce tava in cuptorul preincalzit, timp de 10 minute, la foc mediu sau pana cand s-a topit cascavalul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

colaci bucataria internationala ciuperci paini libaneze bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3126 viz    0 com
3345 viz    0 com
1144 viz    0 com
4711 viz    0 com
2087 viz    0 com
3685 viz    0 com
1184 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1744 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020073 (s)