News Flash:

Mini-pizza cu topping de cascaval

12 Martie 2017
2732 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
100g faina
100g unt rece
100g branza de vaci/ricotta
1/4 lingurita de sare

Pentru topping:
100g sos de rosii
100-125g mozzarella/cascaval
1 lingurita de oregano uscat

Mod de preparare:

Pune faina intr-un vas, iar in centrul ei adauga untul rece de la frigider, taiat in bucatele foarte mici, branzica de vaci bine scursa si sarea. Framanta pana obtii un aluat moale si omogen.

Inveleste-l in folie de plastic si pune-l in frigider timp de 2 ore. Dupa repaus, intinde aluatul pe masa pudrata cu faina, intr-o foaie groasa cat un degetel. Decupeaza cu un pahar mini-pizzele si pune-le in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Apoi unge-le cu cate o lingura de sos de rosii, presara putin oregano uscat si adauga pe deasupra cateva cubulete de mozzarella.

Coace-le in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, pentru 20 de minute sau pana cand se rumenesc uniform. Gusta-le calde, sunt delicioase!

Sfat: Aluatul va fi destul de lipicios cand il framanti, dar te sfatuisc sa nu mai adaugi faina, se va intari dupa ce il scoti din frigider. Cu cea mai buna prietena alaturi, va veti distra de minune modeland aluatul si alatuind impreuna pizzele.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mini pizza retete pizza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019712 (s)