News Flash:

Mini pizza (5)

23 Mai 2011
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
Mini pizza5
Ingrediente: Aluat: 1 lingurita drojdie uscata 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita zahar 1 lingura ulei 100 ml lapte (sau apa) 200-250 g faina Sos: 1 cana suc de rosii 2 catei usturoi 1/2 lingurita zahar sare piper oregano busuioc Umplutura: sunca de pui porumb boabe masline cascaval Mod de preparare: Toate ingredientele pentru aluat se pun in cuva masinii de paine, programul de framantare+dospire. In tot acest timp, pregatim ingredientele pentru umplutura. Sunca se taie cubulete mici, maslinelor li se scot samburii si cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Cantitatile sunt dupa dorinta si se pot inlocui in functie de preferintele familiei. Sucul de rosii il punem intr-un vas pe foc impreuna cu condimentele si se dau cateva clocote. Se lasa la racit. Aluatul se intinde pe masa usor infainata intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm. Se unge cu sos de rosii din belsug, se presara cubuletele de sunca, porumbul, maslinele si totul se acopera cu un strat fin de cascaval. Se ruleaza aluatul cat mai strans posibil, apoi taiem fasii late de 4-5 cm. Fiecare rulou se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se mai presara cu putin cascaval ras si se dau la cuptor la foc mediu pana incep sa se rumeneasca si se topeste cascavalul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1396 viz    0 com
895 viz    0 com
1002 viz    0 com
1594 viz    0 com
1062 viz    0 com
1126 viz    0 com
1511 viz    0 com
1286 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019016 (s)