News Flash:

Mini-lasagna cu ciuperci si mozzarella - FOTO

30 Decembrie 2014
2808 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

340 gr carne tocata de curcan
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper
230 gr ceapa tocata
100 gr ciuperci tocate
2 catei de usturoi zdrobiti
cca 400 gr sos de tomate
3 lingurite oregano uscat
1/2 lingurita busuioc uscat
cca 350 gr branza ricotta semi-degresata
cca 350 gr branza mozzarella data pe razatoare
24 bucatele de aluat

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Pune o tigaie la foc mediu, iar dupa ce s-a infierbantat, pune in ea sarea, piperul, carnea, ciupercile si ceapa. Amesteca in compozitie in jur de 10 minute, pana cand carnea e gatita, dupa care pune usturoiul si amesteca inca 30 de secunde. Adauga sosul de tomate si 2 lingurite de oregano. Lasa sa fiarba la foc mic in jur de 10 minute, dupa care indeparteaza de foc.
Intr-un bol mare amesteca branza ricotta cu sare si ptin piper, busuioc si restul de oregano. Lasa deoparte.
Pulverizeaza spray de gatit in hartiile de briose, pune-le in forma speciala, apoi pune cate o foaie de aluat in fiecare, umple pe jumatate cu ricotta si jumatate cu carne. Urmeaza alte foi de aluat, ricotta pe fiecare, apoi putin sos de tomate (daca ti-a mai ramas) si mozzarella. Da la cuptor pentru 10 minute sau pana cand branza s-a topit de tot.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


lasagna ciuperci retete lasagna retete rapide retete revelion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018575 (s)