News Flash:

Mini conchiglie cu somon

27 Martie 2012
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
Mini conchiglie cu somon
Ingrediente: 
 
350 g mini conchiglie rigate
150 g fasole pastai
160 g somon afumat (salmone)
3 linguri ulei de masline
30 g smantana
sare

Mod de preparare:

Fierbem fasolele in apa sarata pentru circa 7-8 minute, dupa care le taiem in bucatele de circa 1 cm. Taiem cuburele somonul si-l punem in tigaie impreuna cu cele trei linguri de ulei si lasam la prajit timp de doua minute, bineinteles amestecind din cand in cand adaugam smantana si fasolele pastai si invartim pentru inca doua minute, dupa care inchidem aragazul si dam tigaia la o parte, altfel scade tot sosul. Punem la fiert pastele in apa sarata pentru circa 6 minute, le scurgem si le rasturnam in tigaie, amestecind bine pastele cu sosul. Se servesc calde, calde, alaturi de un paharut cu vin rece.
Mini conchilie rigate pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole pastai somon afumat salmone smantana sare tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014299 (s)