News Flash:

Mini-chifle cu oregano - FOTO

13 Ianuarie 2016
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 kg faina alba
1 lingurita sare
1 plic drojdie uscata
1 lingurita zahar
3 linguri ulei
apa calduta (pentru incorporat)
1 lingurita oregano

Mod de preparare:

Se amesteca sarea cu faina pentru a nu intra in contact direct cu drojdia, se face o gropita in mijloc unde se pun: drojdia, zaharul, uleiul si putina apa calda. Lasam ingredientele acestea sa se topeasca 5 minute, cu un prosop deasupra, dupa care punem apa calduta.
Se lasa la crescut la caldura cca 1h. Se framanta din nou, se adauga oregano, se portioneaza pentru a da forma chiflelor, se aseaza in tava pe foaie de copt si se cresteaza fiecare.
Le dam la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, pana se rumenesc frumos.

Reteta propusa de Raluca Ghinescu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


chifle oregano reteta chifle aluat chifle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019427 (s)