News Flash:

Mini briose cu rosii si mozzarella

9 Februarie 2012
2770 Vizualizari | 0 Comentarii
Mini briose cu rosii si mozzarella
Ingrediente:

280 g faina
2 oua
90 g boabe de porumb dulce
1 pliculet praf de copt
2 linguri zahar
100 g mozzarella data prin razatoare
50 ml lapte
80 g sos de tomate (din comert)
4 linguri ulei de masline

Mod de preparare:


Dupa ce incingem cuptorul la aproximativ 200 de grade Celsius amestecam intr-un vas mai mare praful de copt si faina. Adauga boabele de porumb, zaharul si branza. In alt bol punem laptele, sosul de tomate, uleiul si ouale. Compozitia rezultata se toarna peste faina si se amesteca pana cand rezulta un aluat omogen. Acest se pune intr-o tava cu forme de briose si se da in sfert de ora la cuptor. Se lasa sa se odihneasca in tava timp de 5 minute inainte de a le scoate. Se servesc caldute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua zahar mozzarella lapte cuptorul tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014216 (s)