News Flash:

Minestrone II

22 Iunie 2011
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
Minestrone II
Ingrediente: 1 ceapa verde 1 dovlecel 2 morcovi 2 cartofi cateva buchetele de broccoli 1/4 de varza mica fasole verde 2 pumni de mazare 1 tulpina de telina cateva buchetele de conopida fasole grasa din conserva 10-12 rosii cherry 150-200 gr pasta scurta sare ulei de masline Mod de preparare: Se curata legumele, se spala si se taie. Ceapa tocata se pune cu putin ulei la innabusit, cand incepe sa se rumeneasca, adaugam restul de legume, in afara de fasolea grasa si acoperim cu apa de 3-4 degete. Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30-40 de minute. Cand sunt aproape fierte, se spala fasolea grasa si se pune in oala, se potriveste de sare si se mai lasa 5 minute. Apoi se adauga pasta si se lasa sa fiarba cat este necesar (timpul trecut pe punga). Se serveste cu putin ulei de masline pus deasupra in fiecare farfurie. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

almette dovlecel serbet somon conopida oase afumate placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3665 viz    0 com
1984 viz    0 com
6259 viz    0 com
4033 viz    0 com
1013 viz    0 com
1999 viz    0 com
2483 viz    0 com
1262 viz    0 com
1735 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012562 (s)