News Flash:

Minestrone cu paste si multe legume

27 Decembrie 2011
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

 3 linguri ulei de masline virgin
 1 ceapa mica, tocata marunt
1 ceapa verde tocata marunt
 700 ml - 1 l supa de pui
 2 tulpini telina taiata cuburi
 3 morcovi taiati cuburi
 2 dovlecei mici sau zucchini taiati felii/cuburi
 2 cutii rosii cuburi
 1 lingurita oregano
 1 lingurita busuioc
 o mana paste (cele mai mici)
 o punga fasole verde sau o cutie fasole boabe

Mod de preparare:

Cantitatile par mari, dar iti vor iesi aproximativ 8-10 portii, deci destul pentru cateva zile. Poti folosi si alte legume, atat timp cat nu renunti la cele de baza ce dau aroma - ceapa, morcovi, telina. Eu am calit legumele intr-o tigaie teflonata de frica sa nu se lipeasca si apoi le-am transferat in oala.
Caleste ambele tipuri de ceapa in uleiul de masline incins in prealabil. Cand incepe sa devina aramie, adauga telina, morcovii si dovleceii si caleste-le la foc mediu 5-6 minute.
Transfera totul intr-o oala (daca ai gatit legumele la tigaie), adauga jumatatea din cantitatea de supa de pui, cutiile de rosii, busuiocul, oregano si fierbe totul pana la primul clocot. Adauga pastele i fierbe ciorba 8-10 minute (pana pastele sunt facute al dente), apoi adauga fasole boabe/verde si mai fierbe 5 minute.
Legumele ar trebui sa se inmoaie in stadiul acesta.

sursa reteta si fotografie: Minestrone cu paste si multe legume
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


ceapa ceapa verde tulpini telina morcovi dovlecei zucchini oregano
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024025 (s)