News Flash:

Minestrone cu paste si legume

21 Decembrie 2011
1687 Vizualizari | 0 Comentarii
Minestrone cu paste si legume
Ingrediente:

 3 linguri ulei de masline virgin
 1 ceapa mica si una verde tocate marunt
 700 ml – 1 l supa de pui
 2 tulpini telina taiata cuburi
 3 morcovi taiati cuburi
 2 dovlecei mici sau zucchini taiati felii/cuburi
 2 cutii rosii cuburi
 1 lingurita oregano
1 lingurita busuioc
 o mana paste (cele mai mici)
 o punga fasole verde sau o cutie fasole boabe

Mod de preparare:


Caleste ambele tipuri de ceapa in uleiul de masline incins in prealabil. Cand incepe sa devina aramie, adauga telina, morcovii si dovleceii si caleste-le la foc mediu 5-6 minute.

Transfera totul intr-o oala (daca ai gatit legumele la tigaie), adauga jumatatea din cantitatea de supa de pui, cutiile de rosii, busuiocul, oregano si fierbe totul pana la primul clocot. Adauga pastele si fierbe ciorba 8-10 minute (pana pastele sunt facute al dente), apoi adauga fasole boabe/verde si mai fierbe 5 minute. Legumele ar trebui sa se inmoaie in stadiul acesta.

sursa reteta si fotografie: Minestrone cu paste si legume
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa verde tulpini telina morcovi dovlecei zucchini rosii oregano paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4545 viz    0 com
1399 viz    0 com
1412 viz    0 com
1481 viz    0 com
2456 viz    0 com
1578 viz    0 com
1303 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021794 (s)