News Flash:

Minestrone

16 Mai 2011
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
Minestrone
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 60 gr bacon 1 ceapa 1 morcov mediu 1 bucata radacina telina (50 gr) 1 bucata gulie (150 gr) 2 catei usturoi 250 ml passata 70 gr paste scurte (fusilli) 1 dovlecel mic (200 gr) 100 gr mazare 250 gr cartofi 1/2 ardei gras 150 gr fasole din conserva frunze de telina 1 fir rozmarin 1 fir cimbru 5 fire patrunjel 5 frunze busuioc 1/2 lingurita piper 1 lingurita sare Mod de preparare: 1. In uleiul incins caliti baconul taiat cuburi marunte, pana devine usor crocant. 2. Adaugati morcovul, telina radacina, gulia si ceapa toate taiate cubulete mici. Lasati la calit, amestecand din cand in cand, cca 10 minute. 3. Adaugati usturoiul strivit si mai caliti 1 minut. 4. Stingeti cu passata  si 4 cani de apa. Adaugati sare, piperul, si verdeturile intregi (cimbru, rozmarin si telina). Lasati sa fiarba cca 10 minute. 5. Adaugati mazarea, dovlecelul (cu coaja) taiat felii si apoi fiecare felie in patru, fasolea scursa de apa, ardeiul taiat marunt, pastele si cartofii cuburi mai mici. 6. Lasati sa fiarba inca 30 minute pe foc mediu. Scoateti si aruncati verdeturile intregi. Dregeti de sare. 7. Adaugati busuiocul si patrunjelul tocat marunt si stingeti focul. 8. Serviti cu parmezan presarat deasupra si paine ciabatta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina caju telina dovlecei somon
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1064 viz    0 com
1535 viz    0 com
1229 viz    0 com
850 viz    0 com
2790 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013389 (s)