News Flash:

MinceMeat Cocktail

14 Decembrie 2012
917 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60 ml rom negru Zacapa
10 gr carne tocata
30 ml suc proaspat de mere
30 ml frisca lichida

Mod de preparare:

Carnea tocata se amesteca foarte bine cu romul si cu sucul de mere, in shaker, dupa care se strecoara. Bautura ramasa se amesteca cu frisca si se adauga gheata.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata shaker frisca gheata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1953 viz    0 com
2050 viz    0 com
1216 viz    0 com
1404 viz    0 com
2050 viz    0 com
2123 viz    0 com
1861 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1772 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020516 (s)