News Flash:

MinceMeat Cocktail

14 Decembrie 2012
950 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60 ml rom negru Zacapa
10 gr carne tocata
30 ml suc proaspat de mere
30 ml frisca lichida

Mod de preparare:

Carnea tocata se amesteca foarte bine cu romul si cu sucul de mere, in shaker, dupa care se strecoara. Bautura ramasa se amesteca cu frisca si se adauga gheata.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata shaker frisca gheata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1998 viz    0 com
2082 viz    0 com
1272 viz    0 com
1434 viz    0 com
2079 viz    0 com
2163 viz    0 com
1901 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013091 (s)