News Flash:

Milles-feuilles cu vinete si dovlecei

3 Decembrie 2013
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei mari
1 vanata
4 rosii
200 g branza de capra
rozmarin
50 g ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Legumele se spala şi se usucă. Se taie capetele de la dovlecei, vinete, apoi se tăie în felii de 1,5 cm grosime. Roşii se taie în acelaşi mod, pe orizontală, eliminand capacul. Brânză de capră se taie în felii subţiri. Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se taie maslinele verzi în bucăţi mici, se amesteca cu ulei de măsline. Pe o tava tapetata cu hartie de copt, se pun straturi de legume alternativ cu felii de branza, se presara un pic de rozmarin tocat. Se potriveste la gust cu sare si se presara masline tocate. Se coace timp de 20 minute. Se scoate din cuptor şi se serveste totul cald, decorat cu o crenguta de rozmarin.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2335 viz    0 com
2702 viz    0 com
1391 viz    0 com
1095 viz    0 com
6339 viz    1 com
1384 viz    0 com
1228 viz    0 com
1136 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1756 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024241 (s)