News Flash:

Migdale cu lichior si scortisoara

4 Aprilie 2013
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 g migdale
4 oua cu albusul separat de galbenus


1 lingura de lichior de visine
1/2 lingurita scortisoara

sucul de la o lamaie
225 g zahar pudra

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul pana la 180 de grade si unge tava de copt. Bate bine albusurile de ou cu un mixer, la viteza mica, pana se transforma intr-o spuma densa. Pune galbenusurile, zeama de lamaie si zaharul in alt bol si mixeaza-le si pe ele, pana prind o nuanta pala si o consistenta cremoasa.

Amesteca migdalele cu lichiorul de visine, adauga-le in compozitie, apoi incorporeaza si albusurile de ou. Toarna aluatul in tava de copt si lasa tarta la cuptor timp de 30-35 de minute, pana devine aurie. Poti folosi testul scobitoarei pentru a verifica daca tarta s-a copt: cand nu ramane aluat pe pai/scobitoare, poti stinge focul. Dupa ce raceste, presara zahar pudra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

migdale oua scortisoara zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1935 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031635 (s)