News Flash:

Miere de papadie

6 Iunie 2012
2418 Vizualizari | 0 Comentarii
Miere de papadie
Ingrediente:

flori de papadie
2 kg zahar
2 l apa
2 lamai
cateva frunze de busuioc (optional)

Mod de preparare:

Am pus la macerat florile in apa rece (dupa ce le-am spalat bine in prealabil) si le-am lasat asa 24 de are, apoi am strecurat apa (care avea o culoare verzuie tulbure), am aruncat florile. Am pus apa la fiert impreuna cu zaharul si zeama de la lamai pana a ajuns la consistenta dorita (am tot testat cu cateva picaturi de "sirop" in apa rece, si cand acestea s-au intarit, am stins focul). Am lasat putin sa se raceasca, am adaugat coaja de lamaie rasa in fasii si frunzele de busuioc (pt. parfum si gust delicat). Am lasat totul sa se odihneasca cca 30 min, dupa care am scos coaja de lamaie si busuiocul si am pus in borcane.
Miere de papadie pregatita de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar apa lamai borcane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4838 viz    0 com
2633 viz    0 com
2104 viz    0 com
1478 viz    0 com
1540 viz    0 com
2669 viz    0 com
2652 viz    0 com
2342 viz    0 com
2232 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028121 (s)