News Flash:

Miel pe pat de sfecla rosie

5 Aprilie 2011
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Miel pe pat de sfecla rosie
Ingrediente: 12 cotlete de miel dezosat; 2 sfecle rosii copate; 1 lingura de hrean ras; 4 felii de paine; 50gr unt; 4 felii subtiri de jambon crud uscat; 4 fire de rozmarin; 4 fire de cimbru; 50 ml ulei; 300 gr. rosii mici, cherry; sare, piper dupa gust Mod de preparare 1. uleiul se pune pa incins si se prajesc in el la foc iute cotletele cate 2-3 minute pentru fiecare parte, dupa aceea se aseaza pe un platou si se condimenteaza cu sare si piper 2. se adauga rozmarinul si cimbru si se acopera cu un capac 3. sfecla coapta, curatata de coaja se trece prin rozatoara mica si se amesteca cu hreanul 4. feliile de paine se prajesc si se ung cu untul, cat sunt inca fierbinti 5. pe fiecare felie de paine se pune o felie de jambon, peste aceasta 2-3 linguri de sfecla cu hrean 6. peste paine 3 cotlete de miel si deasupra cate un fir de rozmarin, cimbru si 2-3 rosii coapte cherry.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sfacla rosie hrean rozmarin unt jambon patrunjel tocat ulei rosii sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2471 viz    0 com
3539 viz    0 com
4163 viz    0 com
3793 viz    0 com
1569 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1821 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019686 (s)