News Flash:

Miel pe pat de sfecla rosie

5 Aprilie 2011
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
Miel pe pat de sfecla rosie
Ingrediente: 12 cotlete de miel dezosat; 2 sfecle rosii copate; 1 lingura de hrean ras; 4 felii de paine; 50gr unt; 4 felii subtiri de jambon crud uscat; 4 fire de rozmarin; 4 fire de cimbru; 50 ml ulei; 300 gr. rosii mici, cherry; sare, piper dupa gust Mod de preparare 1. uleiul se pune pa incins si se prajesc in el la foc iute cotletele cate 2-3 minute pentru fiecare parte, dupa aceea se aseaza pe un platou si se condimenteaza cu sare si piper 2. se adauga rozmarinul si cimbru si se acopera cu un capac 3. sfecla coapta, curatata de coaja se trece prin rozatoara mica si se amesteca cu hreanul 4. feliile de paine se prajesc si se ung cu untul, cat sunt inca fierbinti 5. pe fiecare felie de paine se pune o felie de jambon, peste aceasta 2-3 linguri de sfecla cu hrean 6. peste paine 3 cotlete de miel si deasupra cate un fir de rozmarin, cimbru si 2-3 rosii coapte cherry.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sfacla rosie hrean rozmarin unt jambon patrunjel tocat ulei rosii sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2381 viz    0 com
3480 viz    0 com
4064 viz    0 com
3628 viz    0 com
1541 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012954 (s)