News Flash:

Miel la gratar cu maioneza de usturoi

12 Aprilie 2011
2020 Vizualizari | 0 Comentarii
Miel la gratar cu maioneza de usturoi
Ingrediente: 1 kg pulpa de miel, 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 1 lingurita rasa coriandru macinat, 1 lingurita rasa cimbru uscat, 1 lingurita rasa scortisoara, un varf de cutit nucsoara rasa, 2 cuisoare macinate, 1 lingurita rasa piper macinat, 100 ml ulei de floarea soarelui, 100 ml ulei de masline, 4 rosii, 1 lingurita oregano uscat, 4-5 fire de busuioc verde, 2 franzele subtiri tip "bagheta", sare, piper Mod de preparare: 1. Taiati carnea de miel in bucati potrivite, spalati-o usor si puneti-o intr-un castron. 2. Pune-ti intr-un castronas coriandrul, cimbru, scortisoara, nucsoara, cuisoarele si piperul macinat, apoi presarati carnea cu amestecul de mirodenii si cu sare. 3. Adaugati vinul, uleiul de floarea soarelui, ceapa tocata si usturoiul tocat. 4. Puneti castronul la rece de la o zi la alta (24 h) 5. Scoateti bucatile de carne de la marinata, scurgeti-le bine si puneti-le pe gratarul incins. 6. Frigeti-le pe toate partile, pana ce se rumenesc bine, dupa care pe gratar puneti carnea taiata in doua pe orizontala, apoi in bucati de circa 5-6 cm. 7. Prajiti feliile cate 1-2 minute pe fiecare parte, apoi frecati-le cu catei de usturoi. 8. Stropiti-le cu uleiul de masline si presarati-le cu amestecul de rosii, oregano si busuioc. Mod de servire: Serviti cu o garnitura facuta din sos de usturoi, frecand usturoiul pisat cu sare si ulei de masline adaugat treptat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi caramelizat sfacla rosie bolle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2357 viz    0 com
3099 viz    0 com
2254 viz    0 com
1358 viz    0 com
2643 viz    0 com
3676 viz    0 com
4317 viz    0 com
3966 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013767 (s)