News Flash:

Miel la gratar cu garnitura de kiwi si menta

13 Mai 2011
2201 Vizualizari | 0 Comentarii
Miel la gratar cu garnitura de kiwi si menta1
Ingrediente: 500 grame de muschi sau pulpa de miel, taiata felii 1 lamaie stoarsa 3 catei de usturoi curatate 1 cana fasole (din conserva, fara lichid) 1 ardei gras 60 grame branza feta, faramitata 3 kiwi, curatate si taiate bucatele 1 lingura de frunze de menta, maruntite 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: 1. Incinge gratarul. 2. Pune sucul de lamaie si usturoiul in blender. Amesteca pana la uniformizare. Unge carnea de miel cu amestecul si las-o deoparte 30 de minute. 3. Unge gratarul cu ulei. Pune carnea pe gratar si las-o sa se prajeasca suficient. Pune-o deoparte 15 minute, inainte de a o taia. 4. Taie si amesteca fasolea, ardeiul si branza feta intr-un vas mare. Amesteca kiwi, menta si uleiul intr-un blender pana la uniformizare. Adauga peste miel, cu sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi caramelizat apa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2409 viz    0 com
2902 viz    0 com
2744 viz    0 com
4350 viz    0 com
1313 viz    0 com
2465 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018867 (s)