News Flash:

Midii in sos de vin alb

13 Septembrie 2011
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
Midii in sos de vin alb
Ingrediente: 3 kg midii 100 g unt moale 2 cepe de apa 4 catei usturoi 4 linguri ulei de masline sare piper 400 ml vin alb sec 50 ml vermut 400 ml supa de peste 2 linguri patrunjel verde tocat 1 legatura verdeata asortata Mod de preparare: Midiile se spala sub jet de apa rece, se freaca bine cu o perie si se indeparteaza franjurile care ies din fiecare scoica. Se arunca midiile care sunt deja deschise. Se curata si se toaca cepele si 2 catei usturoi, apoi se calesc in 1 lingura ulei. Se adauga midiile. Se toarna deasupra vermut, vin si supa de peste. Se presara patrunjel si se acopera vasul cu un capac. Se lasa sa dea in fiert si se fierb midiile cca 7-8 minute. Se freaca bine untul cu usturoi pisat si verdeata. Midiile se scot cu o spumiera. Cele care nu s-au deschis la fiert se arunca. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala unt gulii patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1289 viz    0 com
1172 viz    0 com
3834 viz    0 com
10402 viz    0 com
14508 viz    0 com
5464 viz    0 com
2462 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013764 (s)