News Flash:

Mici din carne de miel

28 Aprilie 2016
1780 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 gr carne de miel
400 gr carne de porc
200 gr grasime de porc
10 catei de usturoi
1/2 lingurita boia iute
2 lingurite cimbru macinat
1 lingurita boia dulce
300 ml apa minerala
2 lingurite bicarbonat de sodiu
piper
sare

Mod de preparare:

Cu ajutorul masinii de tocat, toaca marunt carnea de miel, de porc si gradinea. Curata usturoiul si piseaza-l foarte bine, cu putina sare, pana obtii o pasta. Adauga peste acesta boiaua dulce, boiaua picanta si 2 linguri de apa minerala. Amesteca bine si toarna continutul peste carne. Adauga apoi cimbrul si bicarbonatul de sodiu si amesteca foarte bine cu ajutorul mainii.

Cand ai obtinut o compozitie omogena asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust, apoi adauga treptat apa minerala. Amesteca totul timp de minum 10 minute, dupa ce apa s-a incorporat in compozitie. In acest fel micii vor iesi mult mai pufosi.
Acopera vasul si lasa-l la rece pana a doua zi cand, inainte de a modela micii, este indicat sa gusti carnea pentru a verifica daca mai are nevoie de condimente.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta mici mici miel mici gratar reteta mititei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2754 viz    0 com
2328 viz    0 com
2588 viz    0 com
1302 viz    0 com
1405 viz    0 com
1215 viz    0 com
2083 viz    0 com
3001 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1860 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017714 (s)