News Flash:

Mic dejun: scrambled eggs cu Harissa

26 Septembrie 2012
1424 Vizualizari | 0 Comentarii
Pregateste un mic dejun copios, recomandat de MasterChef Bogdan Alexandrescu.

Ingrediente:


2 oua medii    
30 g capere
100 g branza de capra
50 g rosii taiate cubulete
1 fir ceapa verde
1 lingurita harissa (pasta de ardei tunisiana)
30 g unt
30 g parmezan
15 ml ulei de masline

Mod de preparare:


Se caleste ceapa tocata marunt in unt, se adauga ouale care se maruntesc cu o spatula, imediat dupa maruntirea acestora adaugandu-se rosiile cubulete, caperele, branza de capra si Harissa, amestecata in prealabil cu uleiul de masline. La aproximativ 3-4 minute de la adaugarea Harissei, ouale sunt gata. Se servesc presarate cu parmezan, cu toast prajit, extra capere si Harissa pe farfurie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare mancare oua capere rosii ceapa verde harissa unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015580 (s)