News Flash:

Mic dejun sanatos

18 Noiembrie 2013
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g grau
miere, dupa gust
100 g orez brun
100 g hrisca bio
50 g nuci tocate mare
50 g stafide
1 praf anason
1 praf scortisoara macinata
fructe de padure si un fir de menta, pentru decor

Mod de preparare:

Graul si orezul se spala si se pun la fiert in multa apa. Cand acestea incep sa se inmoaie, se adauga si hrisca. In momentul in care cerealele ajung la consistenta al dente, se iau de pe foc si se scurg bine. Dupa ce s-au racit, se amesteca usor cu miere, stafide, nuci, scorsitoara si anason. Se serveste rece, decorat cu fructe de padure si menta proaspata.

Extrasfat: este bine ca acest mic dejun sa fie preparat de seara, deoarece necesita ceva mai mult timp de pregatire, dupa care se poate pastra la rece. Dimineata, cand toata lumea este pe fuga, micul dejun este deja gata.

Mic dejun asortat recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028456 (s)