News Flash:

Mic dejun regal

13 Iunie 2011
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
Mic dejun regal
Ingrediente: 4 rosii proaspete 4 felii prosciutto crudo (se poate folosi si bacon) sare piper 2 lingurite ulei de masline Mod de preparare: Rosiile se spala, apoi se taie capacelul si cu o lingurita se scoate tot miezul, cu grija sa nu se rupa rosiile. Se iau feliile de prosciutto, se taie in doua pe lungime si se asaza in forma de cruce pe un fund, in mijloc se pune rosia, se sparge un ou in rosie, se asezoneaza cu sare si piper, apoi se impaturesc marginile de la sunca peste rosie. Se ia o forma termorezistenta, sau chiar tava de la aragaz, se pune hartie pergament, care se unge cu putin ulei, se asaza rosiile si se da la cuptorul preincalzit la 250 C pentru 10-15 minute, pana ce oul s-a inchegat bine. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii bucataria internationala gelatinapudra fina placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1884 viz    0 com
1133 viz    0 com
2754 viz    0 com
1093 viz    0 com
1066 viz    0 com
4913 viz    0 com
2739 viz    0 com
936 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1781 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018965 (s)