News Flash:

Mic dejun pentru dimineata de Craciun

4 Decembrie 2014
8509 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

7 felii de paine alba (fara coaja), taiate bucatele
cca 450 gr branza Cheddar razuita
6 oua
cca 700 ml lapte integral
1 lingurita mustar
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper
6 felii de bacon gatit

Mod de preparare:

Greseaza o tava de copt, apoi pune in ea painea si branza amestecate. Separte, bate ouale cu lapte mustar, piper si sare. Toarna compozitia in tava, adauga bucatile de bacon, acopera si baga in frigider peste noapte. A doua zi scoate din frigider. Dupa 30 de minute baga tava in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 50-55 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mic dejun retete craciun dejun bacon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2098 viz    0 com
2832 viz    0 com
2580 viz    0 com
5004 viz    0 com
4171 viz    0 com
3794 viz    0 com
2218 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020381 (s)