News Flash:

Mic dejun pentru Craciun

12 Decembrie 2014
3086 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 450 gr carnati de porc
2 linguri de unt sau margarina
4 cepe verzi, taiate fin
2 linguri de coriandru proaspat tocat
14 oua mari
3/4 lingurita de sare
1/2 lingurita piper
sos de branza
8 foi de tortilla
cca 230 gr branza Monterey Jack razuita

Pentru topping:
rosii cherry injumatatite
ceapa verde feliata
coriandru proaspat tocat

Mod de preparare:

Gateste carnatii la foc mediu spre mare, intr-o tigaie non-aderenta, in putin ulei. Pune-i apoi pe niste prosoape absorbante de bucatarie.

Topeste untul, caleste usor ceapa si coriandrul, iar dupa 4 minute adauga ouale batute, piperul si sarea. Gateste omleta fara sa amesteci in ea. Intoarce omleta cu ajutorul unei spatule. Cand e gata, scoate-o din tigaie si impatureste in ea carnatii si sosul de branza.

Pune cam o treime din compozitia cu oua in mijlocul fiecarei foi de tortilla, ruleaza, apoi pune totul intr-o tava gresata. Daca ti-a ramas sos de branza, toarna-l deasupra si presara branza Monterey Jack. Baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru vreo 30 de minute sau pana cand sosul incepe sa faca bule.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mic dejun dejun craciun retete craciun retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014266 (s)