News Flash:

Mic dejun: paine prajita cu capsuni

22 August 2012
2711 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 felii de paine
250 g capsuni
160 ml lapte
55 g zahar
3 oua
60 g unt
60 ml miere de albine

Mod de preparare:


Intr-un bol se bat ouale cu lapte si zahar. Topim 30 g de unt intr-o tigaie. Inmuiem feliile de paine in ou si le punem la copt cate 2 minute pe fiecare parte. Repetam cu untul ramas. Punem painea in farfurioare, asezam capsunile deasupra si stropim cu miere de albine.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni lapte zahar oua unt bol tigaie farfurioare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1875 viz    0 com
3155 viz    0 com
1787 viz    0 com
1252 viz    0 com
1145 viz    0 com
1584 viz    1 com
2467 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018899 (s)