News Flash:

Mic dejun - Oua posate si toast cu somon

26 Decembrie 2011
4428 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua posate si toast cu somon
Ingrediente:

 oua
 o lingura otet
 o oala cu apa clocotita
somon afumat
paine prajita

Mod de preparare:

Fierbi o oala mare cu apa pana da in clocot, micsorezi focul si adaugi otetul. Otetul ajuta oul sa se increteasca. Spargi oul intr-un recipient adanc (un polonic sau o lingura de masurat) si il cobori incet in apa fierbinte. Il lasi la fiert 3 minute si-l pescuiesti cu o paleta.

Somonul afumat pe o felie de paine prajita cu unt completeaza perfect oul Benedict.

sursa reteta si fotografie: Oua posate si toast cu somon
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua otet apa somon afumat paine prajita somonul afumat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3084 viz    0 com
1348 viz    0 com
3506 viz    0 com
3195 viz    0 com
7565 viz    1 com
1413 viz    0 com
1159 viz    0 com
2554 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023281 (s)