News Flash:

Mic dejun - Oua posate si toast cu somon

26 Decembrie 2011
4263 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua posate si toast cu somon
Ingrediente:

 oua
 o lingura otet
 o oala cu apa clocotita
somon afumat
paine prajita

Mod de preparare:

Fierbi o oala mare cu apa pana da in clocot, micsorezi focul si adaugi otetul. Otetul ajuta oul sa se increteasca. Spargi oul intr-un recipient adanc (un polonic sau o lingura de masurat) si il cobori incet in apa fierbinte. Il lasi la fiert 3 minute si-l pescuiesti cu o paleta.

Somonul afumat pe o felie de paine prajita cu unt completeaza perfect oul Benedict.

sursa reteta si fotografie: Oua posate si toast cu somon
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua otet apa somon afumat paine prajita somonul afumat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2966 viz    0 com
1272 viz    0 com
3400 viz    0 com
3037 viz    0 com
7313 viz    1 com
1341 viz    0 com
1075 viz    0 com
2433 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018509 (s)