News Flash:

Mic dejun - Oua posate si toast cu somon

26 Decembrie 2011
4360 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Oua posate si toast cu somon
Ingrediente:

 oua
 o lingura otet
 o oala cu apa clocotita
somon afumat
paine prajita

Mod de preparare:

Fierbi o oala mare cu apa pana da in clocot, micsorezi focul si adaugi otetul. Otetul ajuta oul sa se increteasca. Spargi oul intr-un recipient adanc (un polonic sau o lingura de masurat) si il cobori incet in apa fierbinte. Il lasi la fiert 3 minute si-l pescuiesti cu o paleta.

Somonul afumat pe o felie de paine prajita cu unt completeaza perfect oul Benedict.

sursa reteta si fotografie: Oua posate si toast cu somon
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua otet apa somon afumat paine prajita somonul afumat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3011 viz    0 com
1303 viz    0 com
3463 viz    0 com
3121 viz    0 com
7445 viz    1 com
1388 viz    0 com
1113 viz    0 com
2497 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024908 (s)