News Flash:

Mic dejun la cuptor

5 Decembrie 2014
5806 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

70g branza de capra faramitata
225 g bagheta integrala taiata in cubulete
1 ardei gras rosu feliat subtire
240 ml lapte
45 g parmezan ras
8 oua
1 ceapa feliata subtire
2 linguri ulei de masline
1/4 lingurita cimbru uscat
piper
sare

Mod de preparare:

Unge o tava sau vas de copt (23x23 cm) si incinge cuptorul la 200 grade C. Bate ouale impreuna cu parmezanul, laptele, sare si jumatate din piper.  Adauga painea, amesteca si toarna totul in tava pregatita.
Incinge uleiul intr-o tigaie si soteaza ardeiul si ceapa impreuna cu cimbrul, un praf de sare si  restul de piper, timp de 10 minute, pana cand ceapa se rumeneste. Intinde legumele peste amestecul din tava. Presara branza faramitata deasupra. Coace timp de 25 minute, pana cand se rumeneste frumos. Lasa sa se racoreasca timp de 5 minute inainte de servire.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mic dejun retete dejun retete cuptor retete vegetariene culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016154 (s)