News Flash:

Mic dejun ideal: Fulgi de ovaz cu mere si fructe de padure

10 Ianuarie 2013
1901 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g fulgi de ovaz
2 mere taiate cubulete
125 g fructe de padure mixte
125 ml lapte (preparat din formula de lapte praf)

Mod de preparare:

Intr-o craticioara punem la fiert merele, ovazul, laptele si fructele de padure. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si mai lasam sa fiarba timp de 10 minute, amestecand ocazional. Zdrobim fructele cu o furculita si servim caldut.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere lapte craticioara clocot furculita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1820 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026153 (s)