News Flash:

Mic dejun cu parfait de quinoua si mure

16 Noiembrie 2012
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

¼ ceasca de nuci pecan
1 ceasca de quinoa, bine clatita
2 cesti de apa
2 cesti de mure
2 cesti de iaurt de vanilie

Mod de preparare:


Mai intai se amesteca quinoa cu apa, apoi se pun la fiert intr-o tigaie. Se tin pe foc mic si cu un capac pana in momentul in care e absorbita apa, iar quinoa s-a inmuiat, adica maximum 20 de minute. Dupa ce se raceste de tot se amesteca cu murele, iaurtul si nucile pecan.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan quinoa apa mure tigaie retete culinare bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024065 (s)