News Flash:

Mic dejun cu ovaz, curmale si mere

5 Iunie 2013
2108 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 mere decojite si taiate felii groase
2 linguri zahar
8 curmale tocate
90 g fulgi de ovaz
75 g faina
25 g fulgi de cocos
55 g zahar brun
80 g unt moale

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Punem merele intr-o craticioara cu zaharul. Punem craticioara la incalzit la foc mediu timp de 10 minute. Indepartam de pe foc si adaugam curmalele. Transferam amestecul intr-un vas de iena. Amestecam intr-un bol fulgii de ovaz, faina, nuca de cocos si zaharul brun. Adaugam untul si amestecam. Punem compozitia sfaramicioasa peste mere si bagam la cuptor timp de 20 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere decojite curmale tocate faina unt moale foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2053 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024826 (s)