News Flash:

Mic dejun cu oua si sunca

18 August 2017
474 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr sunca, tocata marunt sau carnati de porc
6 felii paine
2 linguri de unt topit
1 cana de branza ameicana
6 oua, batute usor
1 ½ cani de smantana lichida
¾ – 1 lingurite de mustar uscat
½ lingurita de sare
¼ lingurita de piper negru

Mod de preparare:

Intr-o tigaie mare gatiti baconul la foc mediu pana cand devine crocant. Scurgeti sunca pe hartie prosop. Aruncati picaturile (daca utilizati carnati, gatiti la doc mediu pana la maro.
In acelasi timp, ungeti o tava de copt obala sau patrata de 2 litrii. Raspanditi o parte din feliile de paine cu unt. Taiati painea in cuburi de 1 inch. Presarati jumatate din bacon. Sus, cu cuburile ramase si cu slana ramasa, umpleti tava. Presarati cu branza (vasul va fi plin). Intr-un castron mediu, amestecati ouale, smantana si mustarul, sarea si piperul. Receti treptat de la amestecul de ou peste stratiri on vas. Racititi, acoperiti si lasati la frigider 2 zile pana la 24 de ore.
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius, coaceti, timp de 50-55 de minute sau pana cand centrul este seda. Lasati-l sa stea 10 minute inainte de servire. Daca dotiti, preasarti patrujel. Pentru 6-8 potii.

preluat de pe suntsanatoasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sunca unt topit smantana lichida sare tigaie mare foc mediu celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1782 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019396 (s)