News Flash:

Mic dejun cu oua milaneze

21 Februarie 2012
1556 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua milaneze
Ingrediente:

2 oua
2 linguri parmezan razuit
3 linguri de rosii bucati din conserva
1 lingura branza de capra razuita
2 linguri ulei
piper
sare

Mod de preparare:

Rosiile se pun la calit in uleiul incins, se amesteca 2 minute, apoi se pun ouale batute peste rosii, se amesteca continuu, se adauga parmezanul si branza, sare si piper dupa gust. Se asa pe foc, amestecand, pana cand ouale sunt coapte.
Oua milaneze pregatite de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua parmezan ulei piper sare oua milaneze
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019723 (s)