News Flash:

Mic dejun cu omleta si ardei gras

9 Mai 2017
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cartofi potriviti ca marime
5 oua
3 linguri ulei
2 rosii mari bine coapte
1 ardei gras rosu
2 fire de ceapa verde
½ legatura patrunjel
2 linguri smantana (optional)
sare
piper

Mod de preparare:

Cureti cartofii de coaja, ii tai rondele subtiri si ii prajesti in uleiul bine incins, fara a-i rumeni. Scoti cartofii din grasime si ii asezi intr-o tigaie mare de teflon.
In locul cartofilor, calesti ceapa taiata rondele subtiri, apoi o amesteci, intr-un castron, cu ouale batute, ardeiul si rosiile taiate cubulete, patrunjelul tocat fin, sare si piper, dupa gust. Torni acest amestec peste cartofii din tigaie si lasi sa se coaca, sub capac, circa 3-4 minute pe fiecare parte (sau o poti introduce la cuptor pana se incheaga bine si se rumeneste pe margini).
Rastorni omleta pe un platou cald si o servesti calda, simpla sau cu smantana.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mic dejun omleta pufoasa omleta legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013886 (s)