News Flash:

Mic dejun cu fulgi de ovaz si banane

31 Mai 2013
3171 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 banane
1/2 lingura unt de arahide
60 ml lapte degresat
20 g fulgi de ovaz (4 linguri)

Mod de preparare:

Taie banana felii si amestec-o cu laptele in blender. Pune amestecul peste fulgii de ovaz uscati si amesteca bine pana. Pune-le la cuptorul cu microunde la temperatura inalta pentru 30 secunde. Amesteca din nou si mai lasa 30 de secunde. Pune untul de arahide si amesteca din nou.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte degresat blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1842 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030611 (s)