News Flash:

Mic dejun cu chifle, cascaval si salam

21 Decembrie 2011
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
Mic dejun cu chifle cascaval si salam
Ingrediente:

chifle
salam
cascaval
ardei galben
rosie
unt

Mod de preparare:

Chiflele se taie in doua, iar pe fiecare parte se pune cate o felie de salam, rondele de rosii, o felie de cascaval, fasii de ardei galben, rondele de rosii si iarasi rondele de rosii. Dupa aceea se impacheteaza chifla, deasupra se pun cateva cuburi de cascavl si se da la cuptorul cu microunde 2-3 minute, pana se topeste cascavalul.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chifle salam cascaval ardei rosie unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3175 viz    0 com
1184 viz    0 com
1883 viz    0 com
1296 viz    0 com
1313 viz    0 com
1186 viz    0 com
2020 viz    0 com
1536 viz    0 com
2263 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018975 (s)