News Flash:

Mic dejun cu cas si ridichi

11 Aprilie 2012
2840 Vizualizari | 0 Comentarii
Mic dejun cu cas
Ingrediente:

200g cas proaspat nesarat
6 ridichi maricele
2 linguri pesto de busuioc
cosulete din hartie pentru bomboane

Mod de preparare:

Se taie ridichiile in felii egale, grosute de 6-8mm. Se taie casul in felii groase de 1 cm si se decupeaza cercuri (cu un paharel mic). Peste ridichii se pune putin pesto, apoi casul. Se decoreaza cu feliute foarte subtiri de ridiche si o gramajoara de pesto. Se aseaza fiecare „nasturel” in cate un cosulet de hartie si apoi pe platou.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cas ridichi platou
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1396 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018705 (s)