News Flash:

Mic dejun cu cas si ridichi

11 Aprilie 2012
2883 Vizualizari | 0 Comentarii
Mic dejun cu cas
Ingrediente:

200g cas proaspat nesarat
6 ridichi maricele
2 linguri pesto de busuioc
cosulete din hartie pentru bomboane

Mod de preparare:

Se taie ridichiile in felii egale, grosute de 6-8mm. Se taie casul in felii groase de 1 cm si se decupeaza cercuri (cu un paharel mic). Peste ridichii se pune putin pesto, apoi casul. Se decoreaza cu feliute foarte subtiri de ridiche si o gramajoara de pesto. Se aseaza fiecare „nasturel” in cate un cosulet de hartie si apoi pe platou.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas ridichi platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025532 (s)