News Flash:

Mic dejun cu carne

21 Decembrie 2011
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
Mic dejun cu carne
Ingrediente:

2 linguri de salvie uscata
2 linguri de sare
1 lingura de piper negru macinat
¼ lingura de maghiran uscat
1 lingura de zahar brun
1 buc. ardei rosu
1 varf de cutit de cuisoare
200 g carne tocata de porc

Mod de preparare:

Intr-un vas mai mic se pun maghiranul, salvia, sarea, piperul negru macinat, zaharul brun, ardeiul rosu si cuisoarele si se amesteca bine. Carnea de porc se pune in alt vas, iar peste ea se toarna compozitia de mai inainte. Se amesteca bine si se portioneaza in parti mai mici, cu forma alungita. Acestea se pun la prajit intr-o tigaie, timp de vreo 5 minute.

sursa reteta si fotografie: allrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salvie sare piper negru maghiran zahar brun ardei rosu cuisoare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1844 viz    0 com
1259 viz    0 com
1268 viz    0 com
1101 viz    0 com
1940 viz    0 com
1469 viz    0 com
2222 viz    0 com
1139 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024357 (s)