News Flash:

Mic dejun cu carne

21 Decembrie 2011
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
Mic dejun cu carne
Ingrediente:

2 linguri de salvie uscata
2 linguri de sare
1 lingura de piper negru macinat
¼ lingura de maghiran uscat
1 lingura de zahar brun
1 buc. ardei rosu
1 varf de cutit de cuisoare
200 g carne tocata de porc

Mod de preparare:

Intr-un vas mai mic se pun maghiranul, salvia, sarea, piperul negru macinat, zaharul brun, ardeiul rosu si cuisoarele si se amesteca bine. Carnea de porc se pune in alt vas, iar peste ea se toarna compozitia de mai inainte. Se amesteca bine si se portioneaza in parti mai mici, cu forma alungita. Acestea se pun la prajit intr-o tigaie, timp de vreo 5 minute.

sursa reteta si fotografie: allrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salvie sare piper negru maghiran zahar brun ardei rosu cuisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1883 viz    0 com
1296 viz    0 com
1312 viz    0 com
1185 viz    0 com
2018 viz    0 com
1536 viz    0 com
2263 viz    0 com
1167 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018167 (s)