News Flash:

Mic dejun cu ananas si paine prajita

16 Noiembrie 2012
2264 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua batute
40 g b
8 felii de paine
55 g zahar brun
½ ananas taiat felii
125 ml lapte de cocos
miere
¼ lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Topim 20 g unt intr-o tigaie la foc mediu. Presaram o lingura de zahar pe fiecare parte a feliilor de ananas si apoi le punem la caramelizat in tigaie. Se scot pe o farfurie. Intr-un bol se bat ouale cu lapte de cocos, scortisoara si zaharul ramas. Topim untul ramas in tigaie. Inmuiem feliile de paine in amestecul de ou si le punem la rumenit cate 2 minute pe fiecare parte. Asezam felii de paine pe farfurii, punem ananas pe deasupra si stropim cu miere de albine.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua batute zahar brun miere scortisoara tigaie lingura bol farfurii bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014164 (s)