Perfecte pentru
micul dejun sau ca si gustare intre mese, barcutele cu ou si carnaciori sunt pur si simplu delicioase. Incearca-le si tu!
Ingrediente:4 baghete medii rustice
200 g carnaciori afumati
8 oua
120 g smantana
230 g branza, rasa
boia, dupa gust
ceapa verde tocata, dupa gust
sare
piper
Mod de preparare:
Incalzesti cuptorul la 176 grade Celsius. Tai baghetele pe mijloc, indepartând miezul pana aproape de coaja, pentru a crea buzunarele pentru umplutura. Tai cârnaciorii afumati bucatele.
Intr-un bol, bati ouale usor impreuna cu smântâna. Combini cu celelalte ingrediente si cârnaciorii. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Torni uniform compozitia in fiecare bagheta. Dai la cuptor aproximativ 25 de minute. Servesti dupa ce s-au racit putin.
preluat de pe
clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Comentarii (0)