News Flash:

Metoda prin care poti afla care tip de carne e bun si care e CANCERIGEN

6 Decembrie 2016
2007 Vizualizari | 0 Comentarii
Un inspector sanitar veterinar a dezvaluit la ce sa fim atenti atunci cand mergem sa cumparam carne. Este simplu sa alegi carnea proaspata si buna.

Primul indiciu care ne spune sa nu cumparam carnati, cremwursti si salam o reprezinta eticheta produsului. Pune produsul inapoi pe raft daca vezi MSM. Acesta este semnul pentru carne procesata mecanic. Carnea se toaca in masini industriale unde se maruntesc si oasele care contin urme de antibiotice, hormoni, metale grele si alte otravuri pe care animalul respectiv le-a consumat pe parcursul vietii lui.

Acelasi lucru este valabil si in cazul in care pe eticheta vezi ca emulgatorul este nitrit, sub numele de E249, E250, E251 si E252.

Fii foarte atent si evita consumul produselor care contin E407 pentru ca este un compus cancerigen.

Evita si produsele care contin arome, mai ales cele care au glutamat MSG.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

e249 e250 e251 e252 e407
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023614 (s)