News Flash:

Merluciu la cuptor, cu cartofi

9 Octombrie 2013
1387 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg file merluciu
2 felii de lamaie
2 catei de usturoi
500 gr cartofi
1 ceapa
jumatate de ardei rosu
3 morcovi
sare
ulei

Mod de preparare:

Merluciul se spala, se pune intr-un vas yena alaturi de usturoi, lamaie, sare, ulei, apa si se baga la cuptor. Cartofii se curata, se spala, se taie felii, ceapa se curata se taie, morcovii se curata, se spala si se taie rondele, ardeiul se taie fasii. Legumele se pun intr-o tava la cuptor cu ulei, apa si sare. Se lasa circa 45 min. la 150 grade.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1580 viz    0 com
1680 viz    0 com
2413 viz    0 com
1275 viz    0 com
1540 viz    0 com
1312 viz    0 com
1217 viz    0 com
1526 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012974 (s)