News Flash:

Merluciu la cuptor, cu cartofi

9 Octombrie 2013
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg file merluciu
2 felii de lamaie
2 catei de usturoi
500 gr cartofi
1 ceapa
jumatate de ardei rosu
3 morcovi
sare
ulei

Mod de preparare:

Merluciul se spala, se pune intr-un vas yena alaturi de usturoi, lamaie, sare, ulei, apa si se baga la cuptor. Cartofii se curata, se spala, se taie felii, ceapa se curata se taie, morcovii se curata, se spala si se taie rondele, ardeiul se taie fasii. Legumele se pun intr-o tava la cuptor cu ulei, apa si sare. Se lasa circa 45 min. la 150 grade.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1538 viz    0 com
1626 viz    0 com
2289 viz    0 com
1211 viz    0 com
1486 viz    0 com
1273 viz    0 com
1158 viz    0 com
1496 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010764 (s)