News Flash:

Mereu fac singura ketchup-ul de casa. Este mult mai gustos si mai sanatos decat cel din magazin

25 Iunie 2018
674 Vizualizari | 0 Comentarii

Astazi va impartasim cea mai reusita reteta de ketchup de casa, care se prepara usor si este delicios. Rosiile sunt combinate cu mere si ceapa, de aceea ketchup-ul obtinut are un gust dulceag, usor picant si foarte aromat. Acest ketchup nu contine conservanti si aditivi alimentari si poate fi servit cu paste, cartofi pai, carne si alte bucate preferate. Umpleti-va camara cu cat mai multe borcane de ketchup de casa!

INGREDIENTE: 3 kg de rosii, 500 g de mere, 250 g de ceapa, 50 ml de otet de mere, 1.5 linguri de sare, 1.5 pahare de zahar, piper negru si piper rosu dupa gust, usturoi dupa gust.

MOD DE PREPARARE: Decojiti rosiile si merele. Taiati rosiile, ceapa si merele bucatele si fierbeti ingredientele pana ceapa va deveni moale. Maruntiti masa cu blenderul si fierbeti pana veti obtine densitatea dorita, timp de aproximativ o ora.

Adaugati la sfarsit sarea si zaharul, amestecand continuu, ca sa nu se arda masa. Apoi adaugati piperul rosu si piperul negru macinat dupa gust si otetul de mere. Luati cratita de pe foc, turnati ketchup-ul in borcane si capsati-le.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1819 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020165 (s)