News Flash:

Mere pane cu faina de ovaz

19 Decembrie 2013
1729 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 mere mari
3 oua
180 g faina de ovaz
250 ml lapte
3 linguri zahar
ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare:

Merele se curata si se taie in rondele de 1/2 cm. Din restul ingredientelor se face un aluat. Merele se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana se auresc. Se scot si se scurg. Se servesc pudrate cu zahar.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

975 viz    0 com
1889 viz    0 com
1170 viz    0 com
1482 viz    0 com
6385 viz    1 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025229 (s)