News Flash:

Mere pane cu faina de ovaz

19 Decembrie 2013
1644 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 mere mari
3 oua
180 g faina de ovaz
250 ml lapte
3 linguri zahar
ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare:

Merele se curata si se taie in rondele de 1/2 cm. Din restul ingredientelor se face un aluat. Merele se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana se auresc. Se scot si se scurg. Se servesc pudrate cu zahar.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

940 viz    0 com
1830 viz    0 com
1122 viz    0 com
1446 viz    0 com
6238 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023585 (s)