News Flash:

Mere invelite in ciocolata

29 Octombrie 2013
1586 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g ciocolata neagra sau cu lapte
240 g nuci pecan maruntite
1 lingura apa
1 lingura extract de vanilie
350 g caramele moi
6 mere mari (Granny Smith)

Mod de preparare:

Spala si usuca merele, indeparteaza-le conditele si infige in ele niste bete de acadele sau de inghetata. Inmoaie la bain-marie sau la microunde caramelele, apa si extractul de vanilie. Inmoaie fiecare mar in caramelul fierbinte si lasa sa se scurga excesul. Apoi tavaleste fiecare mar prin nuci pecan maruntite. Aseaza-le pe o hartie de copt unsa si lasa-le la rece timp de 15 minute.
Topeste si ciocolata, si toarna putin deasupra merelor, astfel incat sa acopere jumatatea superioara a lor. Lasa merele la rece timp de 15 minunte pentru ca stratul de ciocolata sa se intareasca.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

granny smith mere glazurate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1233 viz    0 com
1885 viz    0 com
1965 viz    0 com
1253 viz    0 com
4141 viz    0 com
1341 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023719 (s)